Operator LED+

Vorige Artikel 4 van 5 Volgende
€ 79,00 (inclusief 21% btw)
Aantal

Als niets anders is 's werelds eerste optiek geoptimaliseerd voor LED-verlichtingsomgevingen. Lenzen vervaardigd volgens veeleisende normen en optische helderheid door Carl Zeiss-kleurbalans de meest populaire commerciële magenta hue LED-groeilampen.

Ongelooflijke kleurbalans voor elk standaard licht spectrum zoals ( HPS , Metal Halide , LED , Zon) met een uitzonderlijk hoge kwaliteit lenzen die het beste in optische duidelijkheid te verschaffen . Daarnaast bied Methode Seven bescherming en verwijdert alle schadelijke UV A / B stralen net als de meeste anderen brillen, en bovendien verwijdert het ook schadelijke UVC stralen die van het zonlicht.

Method seven:

Methode Seven levert 's werelds eerste glazen geoptimaliseerd aan het licht, kleurbalans en compensatie voor het unieke spectrum van LED verlichting. Een unieke Methode Seven LED-lens technologie met de hoogste kwaliteit materialen en een productie met Carl Zeiss bieden een uitzonderlijke kleur en helderheid . Nylon lenzen , ongecoat , 100 % UV-bescherming , en een grote waarde. Verander de manier waarop je groeit en bloeit ! Kleur, helderheid , en Bescherming voor U en uw planten.

Aanbieding

Budmaster COB-2 € 325,00 € 250,00
© 2016 - 2020 CLD Trading | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.