Navigatie

Budmaster GOD, HC en HPS verschillen yielahead.jpg

U heeft waarschijnlijk al gemerkt dat er verschillende series Budmaster LED en er allemaal hetzelfde uitzien. De belangrijkste reden hiervoor is dat Budmaster alle onderdelen beschouwd als modulair . Wanneer een product modulaire onderdelen heeft kan het gemakkelijk worden veranderd en aangepast. U kunt dus kiezen om uw product volledig te upgraden naar een nieuwere , efficiëntere product door veranderingen aan te brengen. In plaats van een geheel nieuw product aan te schaffen, zal upgrading kosten besparen en ook mee helpen het milieu! Elk product heeft een label , dat aangeeft welke serie U heeft .

Budmaster GOD Series : het beste uit het Engels en Duits constructie!

Budmaster GOD serie is de meest efficiënte en duurste Budmaster product. De hoge prijs kan schrikken zijn om te beginnen. Als je rekening houdt met de productiviteit , een lange levensduur en een laag stroomverbruik , begrijpt men de waarde ervan . Het belangrijkste verschil tussen de GOD reeks van producten naar andere Budmaster LED series worden hieronder aangegeven .

1: Osram Delux Gold diodes . Deze hebben meer dan 250 % PAR vermogen dan dat een 600w HPS heeft .
2: Een levensduur van meer dan 100.000 branduren.
3: Lichte aandrijving , geproduceerd door Marl International.
4: Betere golflengtes en bandbreedtes naar Uw planten .
5: Minimaal energieverlies.

Kortom, het kleinste model in deze serie (GOD-4) is 250% sterker dan 600watt HPS en een enorm levensduur , dit alles slechts een derde van de energieverbruik in vergelijking met 600watt HPS.

osram led.jpg

Budmaster HPS

Met onze High Pressure Sunlight (HPS) led-groeilampen, met superieure kwaliteit Duitse techniek, zijn deze Osram leds echt de beste op de markt, met vele extra functies die samenkomen tot een uitzonderlijk eindproduct. Osram leds worden gemaakt in Duitsland met de hoogst denkbare kwaliteitseisen en controles, ze zijn allemaal UL/CUL gecertificeerd en hebben vele extra functies die een conventionele led niet heeft.  

Budmaster HPS (High Pressure Sunlight) is ontworpen om tuinders, die onder een hoofdzakelijk witte lichtbron willen verbouwen, het beste van twee werelden te geven door hen te voorzien in een uitzonderlijke lamp die jaar na jaar een herhaalbare oogst zal opleveren.

De lange garantieperiode en Britse makelij en onderhoud zorgen voor tevreden klanten en een scherp geprijsd product dat nog jarenlang gelukkige en gezonde planten zal laten groeien.

  1. 200 - 300% meer PPFD-opbrengst dan traditionele 3W leds met hetzelfde verbruik.
  2. Langere levensduur met minder verval.
  3. Minder uitstoot dan elke andere led in zijn klasse.
  4. De levensduur is met 100.000 uur het dubbele van de gebruikelijke standaard van 50.000 uur.
  5. Geïntegreerde soldeerplaatjes voor precieze bevestiging.
  6. Precieze tuinbouw golflengten gegarandeerd.

Budmaster HC (Chip-on-Board)

Met onze nieuwe serie Budmaster C.O.B. (Chip-on-Board) unit hebben we opnieuw een onverslaanbare lichtmotor geproduceerd die gebruikmaakt van 's werelds beste C.O.B's om de eindgebruiker een hoogwaardig en krachtig armatuur te bieden.

We gebruiken de Citiled C.O.B. lichtmotoren om te zorgen voor de hoogst mogelijke lichtefficiëntie die op de markt verkrijgbaar is. Citiled heeft C.O.B. uitgevonden en heeft een patent op de meest efficiënte plaatsing van de chips. Dit zorgt voor een onverslaanbare C.O.B. en resulteert in de hoogste lichtefficiëntie. Merken als Cree en Osram worden op deze manier keer op keer verslagen.

Jawel, het is ons weer gelukt. We hebben de Budmaster COB serie nog beter gemaakt.

Het warme, romige roze licht van de COB maakt plantinspectie eenvoudig te allen tijde.

Een nieuw beproefd ontwerp met kleine COB reeksen is bewezen ons beduidend meer opbrengst en een beter spectrum te geven bij hetzelfde ingangsvermogen.

De onmiddellijke voordelen zijn:

  1. Beter thermisch beheer door de montagetechnologie die iedere kans op thermische pieken elimineert.
  2. De spectrale opbrengst komt dichter bij zonlicht door het mengen van kleurtemperaturen binnen de reeks dan bij het gebruik van welke grotere enkele COB’s dan ook.
  3. Hogere efficiëntie met dezelfde kleine uitstoot, meer licht voor hetzelfde ingangsvermogen. De totale opbrengst overschrijdt dat van een normale 50W COB.

Aanbieding

GOD-2 € 575,00 € 515,00
© 2016 - 2019 cld-trading / budmaster | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.